VOORSTELLING 2024:

Op 23 en 24 november 2024 spelen wij het, door Theus van Vliet geschreven, blijspel
                                                'HOEVEEL GELUK KAN JE HEBBEN!'

Het huwelijk van Karel en Loes is na 39 jaar enigszins ontspoord. Loes woont tijdelijk bij haar moeder (oma Hak) in een piepklein flatje, een paar straten verder. Karel is in hun huis gebleven, samen met zijn dementerende vader (opa Verbaan) en zijn zus Wilma. Hun drie kinderen (Sonja, Suzanne en Daan) pendelen heen en weer tussen pa en ma, daarover hebben zij goede afspraken gemaakt, maar verder…  Door jaloezie en oud zeer lijkt het uit te draaien op een vechtscheiding. Karels vriend John probeert hem er doorheen te slepen en Jannie, zijn hulp in de huishouding, probeert alles draaiende te houden. Louise, Karels sexy nieuwe vriendin, doet ook haar uiterste best. Zij botst echter nogal met Karels zus Wilma.
Loes probeert te ‘overleven’ en zaken te regelen, maar haar advocaat bereikt weinig. Daarom luistert zij naar de adviezen van haar moeder en de praatzieke Ans Klep, haar buurvrouw. Of dat verstandig is…
Bij Karel zorgt een voetbalwedstijd op tv voor veel tumult en bij Loes ontspoort een bezoek van haar advocaat. Een akkefietje met poes Soezie zorgt voor extra opwinding. Als Sonja, die een ‘relatie’ krijgt met glamourboy Ronnie, op opa’s verjaardag op de proppen komt met een verrassend nieuwtje, ‘smelt’ Karel volledig. Wanneer er dan de volgende avond ook nog een bijzondere gast op bezoek komt in huize Verbaan, ziet de wereld er ineens heel anders uit.

ROLVERDELING:


Karel Verbaan

Theus van Vliet

Loes Verbaan

June Bowser

Sonja Verbaan

Miranda van Roon

Suzanne Verbaan

Clarinda Smits - van Ketel

Daan Verbaan

Rik van Buren

Wilma

Dita Maris

Opa Verbaan

Joop Wammes

Oma Hak

Marian Ameling

John Vis

Piet Radder

Ans Klep

Elly van Ketel

Louise

Nanna Hoorweg - Beuzenberg

Jannie

Sari van Dommele

Advocaat G.

Hans van Ketel

Ronnie

Arwin Hordijk

Antoon

Jacco Hoorweg

Het meisje van de loterij

Sylvia MarisRegie

Theus van Vliet

Decor(bouw)

Leden, vrijwilligers

Floormananger

Sylvia Maris

Foto en film

Arnout Ameling, Adri van der Linden, Piet Radder

Grime

Vrijwilligers

Licht en geluid

Fred Smit

Loterij

Sylvia Maris, Miranda van Roon