Home
Geschiedenis
Voorstelling 2018
Voorstelling '17-10
Leden
Alie Valk
Arwin Hordijk
Clarinda van Ketel
Dita Maris
Elly van Ketel
Fred Smit
Hans van Ketel
Ilse Put
Iwan van den Berg
Joop Wammes
June Bowser
Nikki van der Linden
Marian Ameling
Miranda van Roon
Nanna Hoorweg
Piet Radder
Stefan van der Kooi
Theus van Vliet
Vrijwilligers
Agenda
Contact

 

Nikki van der Linden  
 

 

 

 Ik 
woon in Ridderkerk en ben kleuterleerkracht in het basisonderwijs. Ik vind het heerlijk om in mijn werk en in het theater mijn creativiteit kwijt te kunnen.

 

Mijn belangstelling voor toneelspelen begon in groep 8, maar kwam pas echt naar buiten tijdens de jaarlijkse schoolmusicals op het Farelcollege. Het verkleden en gek doen samen met een groep mensen trok me wel. In de schoolmusical ‘Hairspray’ speelde ik de hoofdrol van de vrolijke, dikke Tracy. De mooiste rollen zijn lekker aangezet, denk aan sketches, bijvoorbeeld een Rotterdamse toiletjuffrouw.

 

Na mijn eindexamen ging ik me steeds meer bemoeien met de schoolmusicals: jureren bij audities, het uitzoeken van stoffen voor kostuums, danspasjes bedenken, grimeren, bezig zijn met licht en geluid, regisseren en – last but not least – het schrijven van scripts met toneelmaatje Robin.

 
Ook in het theater 
‘Het Plein’ te Ridderkerk ben ik werkzaam (geweest). Ik organiseerde er kindervoorstellingen en theatershows, waaronder "De Grote Ridderkerk Show" en het "Toetifroeti Festival". Op televisie figureerde ik in ‘Rechercheur Ria’, ‘Spangas’, 'Fenix' en ‘GTST’.


Dromen zijn er genoeg; meedoen met een toffe 
musical of filmproductie én natuurlijk een eigen theater staan nog op het wensenlijstje!

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de voorstelling, tot dan! 

AmbachtsTOneelSpel | stefanvdkooi@gmail.com