keyvisualHome
Leden
Arwin Hordijk
Clarinda van Ketel
Dita Maris
Elly van Ketel
Fred Smit
Hans van Ketel
Joop Wammes
June Bowser
Marian Ameling
Miranda van Roon
Nanna Hoorweg
Piet Radder
Theus van Vliet
Vrijwilligers
Voorstellingen
Geschiedenis
Contact

Nanna Hoorweg  

  

 

 


Ik ben 
getrouwd en samen met Jacco hebben wij twee kinderen. Ik werk twee dagen in een grote huisartsenpraktijk in Ridderkerk en daarnaast ben ik mantelzorger.

Met vriendinnen drink ik graag een kop koffie (we zeggen dan gekscherend: “Kom 
je sherry drinken?”) Of een glas wijn (maar dan zeggen we niet: “Kom je koffiedrinken?”). Ik lees graag en ik probeer drie keer per week te joggen.

In mijn jeugd was ik lid van 
jeugdtheaterschool Hofplein. Tientallen jaren later begon
het toneelspeelvirus weer te kriebelen. Ik kwam terecht bij ATOS. De club heeft leden van verschillende leeftijden en met elkaar zetten we elk jaar een fantastische voorstelling op de planken. Op de wekelijkse repetities wordt er naast serieus oefenen ook heel veel gelachen en soms gehuild. We delen lief en leed. Het is of ik er een familie bij heb.

Het is leuk 
om me in te leven in een rol, iets te doen wat ik in het normale leven nooit zou doen. Het begint bij het lezen van de tekst, waarbij ik al een beeld krijg hoe ik de rol wil invullen. Gaandeweg de repetities verandert dit soms, ook omdat de andere spelers hun rol invulling geven en we op elkaar inspelen. Ten slotte tonen we met elkaar het meesterstuk op de avonden van de voorstellingen.

Ik 
zou het leuk vinden om een keer in een grote, professionele productie te spelen. De kans daarop is niet heel groot, maar een mens moet wat hebben om over te dromen, niet waar?

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de voorstelling, tot dan! 

 

 

Top
Ambachts TOneelSpel. ATOS!