keyvisualHome
Voorstelling 2019
Oude voorstellingen
Geschiedenis
Leden
Arwin Hordijk
Clarinda van Ketel
Dita Maris
Elly van Ketel
Fred Smit
Hans van Ketel
Ilse Put
Joop Wammes
June Bowser
Marian Ameling
Miranda van Roon
Nanna Hoorweg
Piet Radder
Theus van Vliet
Vrijwilligers
Contact

 

Ilse Put  Ik woon in Hendrik Ido Ambacht samen met mijn man, zoon en dochter. Ik werk op een kantoor en ben verantwoordelijk voor diverse zaken. In mijn vrije tijd kan ik genieten van lezen, lekker eten en met toneel bezig zijn.

Als kind woonde ik in het oosten van ons kikkerlandje. Vanaf mijn vijftiende speelde ik daar al toneel. Ik ontmoette mijn man en kwam naar Ambacht, daar heb ik toen gezocht naar een nieuwe toneelvereniging. Zo ben ik in 1998 bij ATOS terechtgekomen. Na de geboorte van mijn dochter ben ik even gestopt, maar inmiddels ben ik alweer jaren op, achter en naast het podium. ATOS is een leuke club met totaal verschillende mensen, van jong tot oud. Dat maakt dat het iedere keer weer gezellig en gevarieerd is. Acteren vind ik heerlijk; even niet jezelf zijn en dingen doen die je zelf niet zou durven! Maar ik ben ook graag ‘backstage’ bezig, meestal in de rol van souffleur.

De leukste voorstelling vond ik ‘Op weg naar Innisfree’. Dat was een eenakter, waarmee we bij het amateurtheaterfestival in Dordrecht de derde plek hebben behaald. Ook het stuk ‘Oeps nu doe ik weer .... ‘ was een heerlijk stuk, niet in de laatste plaats vanwege de taarten die ik mocht gooien. Dat is af en toe best wel eens lekker om te doen!

Ik ambieer nog wat figuratierollen in een professioneel theater of op televisie of film. Maar ja, die kans is niet zo groot: je moet dan wel echt talent, veel geluk en zoiets als een ‘X-factor’ hebben. Dat neemt niet weg, dat ik in ons eigen kluppie veel kwijt kan. Ik kom dan ook graag naar de repetities!

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de voorstelling, tot dan! 

Top
Ambachts TOneelSpel. ATOS!