keyvisualHome
Leden
Arwin Hordijk
Clarinda van Ketel
Dita Maris
Elly van Ketel
Fred Smit
Hans van Ketel
Joop Wammes
June Bowser
Marian Ameling
Miranda van Roon
Nanna Hoorweg
Piet Radder
Theus van Vliet
Vrijwilligers
Voorstellingen
Geschiedenis
Contact

 Hans van Ketel

 

 

 

 

 

En nu op naar Bajesbonje in 2019. Ook dat belooft weer iets bijzonders te worden.

 

 

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de voorstelling, tot dan!

 

Spelen bij ATOS betekent voor mij al vele jaren de broodnodige ontspanning, naast mijn hobby om met de boot te gaan varen.
Mijn eerste kennismaking met ATOS was door het maken van foto's van een voorstelling. Ik proefde toen achter de schermen de geweldige sfeer en dat smaakte naar meer. Ik werd lid. Sinds een aantal jaar ben ik tevens voorzitter van de toneelvereniging.

 


Ik speelde soms de gekste rollen. Verschillende bedscènes. Of me laten slaan, wat echt wel zeer deed. Als straatmuzikant moest ik eens op een accordeon, terwijl ik nog nooit zo’n instrument had aangeraakt. Zo is iedere rol voor mij een uitdaging.


Omdat we in 2018 een jubileumstuk op de planken brachten, moesten we op alle fronten uitpakken. Daarom werden er ‘commissies’ opgericht. Elke commissie richtte zich op één aspect en elke maand werd aan de leden de stand van zaken voorgelegd. Omdat ieder lid een rol speelde in zo’n commissie, was de betrokkenheid groter. En het resultaat was ernaar: een prachtig decor, fraaie kostuums, een krant uit 1918 als programmaboekje en een jubileumfeest na de voorstelling. Zo’n manier van werken vind ik, als voorzitter, een goede zaak. Het was een mooi jaar, 2018!

 

 

Top
Ambachts TOneelSpel. ATOS!