keyvisualHome
Voorstelling 2019
Oude voorstellingen
Geschiedenis
Leden
Arwin Hordijk
Clarinda van Ketel
Dita Maris
Elly van Ketel
Fred Smit
Hans van Ketel
Ilse Put
Joop Wammes
June Bowser
Marian Ameling
Miranda van Roon
Nanna Hoorweg
Piet Radder
Theus van Vliet
Vrijwilligers
Contact

 

 Dita Maris 

 

 


 

Hoewel ik in Ridderkerk woon, beschouw ik mezelf als een echte Rotterdammerd! Ik ben getrouwd met Arie en heb twee zoons en een kleinzoon. Ik werk al geruime tijd met veel plezier als administratieve medewerker in de scheepstransportsector. Ik ben een creatieve duizendpoot: tekenen, schilderen en lezen doe ik graag.

 

Mijn zoon liep stage bij Cascade, het thuistheater van ATOS, toen bleek dat ATOS nieuwe leden zocht. Samen met mijn schoonzus Sylvia heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Eén repetiteavond was genoeg; ik was verkocht!

 

Het is heerlijk om in de huid van een ander te kruipen. Na enkele bijrollen kreeg ik in 2016 mijn eerste hoofdrol in het stuk ‘Door de Bank Genomen’, waarin ik een buitenechtelijke liefdesrelatie had met mijn baas! Natuurlijk komt mijn creativiteit ook goed van pas bij het ontwerpen en bouwen van de decors. Hier ontferm ik me dan ook graag over!

 

ATOS is een gezellige club met een diversiteit aan mensen. Niet alleen het repeteren en bouwen, maar ook met de club uit eten of samen naar voorstellingen van andere toneelverenigingen maakt het voor mij compleet!

 

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de voorstelling, tot dan!Top
Ambachts TOneelSpel. ATOS!