Home
Geschiedenis
Voorstelling 2018
Voorstelling '17-10
Leden
Alie Valk
Arwin Hordijk
Clarinda van Ketel
Dita Maris
Elly van Ketel
Fred Smit
Hans van Ketel
Ilse Put
Iwan van den Berg
Joop Wammes
June Bowser
Nikki van der Linden
Marian Ameling
Miranda van Roon
Nanna Hoorweg
Piet Radder
Stefan van der Kooi
Theus van Vliet
Vrijwilligers
Agenda
Contact

 
Clarinda van Ketel 

 

 

 

Ik ben samen met Peter, heb twee kinderen en woon in Barendrecht. Ik ben onderdeel van een echte ATOS-familie (met vader Hans en moeder Elly). Ik werk als leerkracht in de bovenbouw op een basisschool. Ik kan genieten van lekker te koken voor gasten, series te kijken, creatief bezig te zijn, maar bovenal toneel te spelen!

Mijn carrière op de bühne is rond 1999 begonnen. Als puber mocht ik toen invallen bij de toneelclub van mijn moeder en raakte meteen verslaafd. Ondanks dat het met een studie, werk en gezin, soms lastig te combineren is. In 2011 speelde ik een leuke rol in ‘Een Trouwring mag Niet Knellen’. Een bijzonder stuk, want zoon Alain kreeg hier zijn toneeldebuut (zij het in de buik van zijn zes maanden zwangere moeder..).

Verder speelde ik rollen als een begrafenisondernemer, een tovenaarsmeisje, een nymfomane, een jonkvrouwe, een Feyenoordsupporter en – last but not least - een ‘Zwarte Dolly’. Het leukste van toneelspelen is voor mij dat ik even iemand in een andere wereld ben. En als het publiek dat dan ook nog leuk vindt, dan is toneel een feestje!

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de voorstelling, tot dan!

 

 

AmbachtsTOneelSpel | stefanvdkooi@gmail.com