keyvisualHome
Leden
Arwin Hordijk
Clarinda van Ketel
Dita Maris
Elly van Ketel
Fred Smit
Hans van Ketel
Joop Wammes
June Bowser
Marian Ameling
Miranda van Roon
Nanna Hoorweg
Piet Radder
Theus van Vliet
Vrijwilligers
Voorstellingen
Geschiedenis
Contact

Clarinda van Ketel 

 

 

 

Samen met Peter en onze twee kinderen wonen wij in Barendrecht. Ik werk als bovenbouwleerkracht op een basisschool.

Met vader Hans en moeder Elly ben ik onderdeel van een echte ATOS-familie.

Ik kan genieten van lekker te koken voor gasten, series te kijken, creatief bezig te zijn, maar bovenal toneel te spelen!

 

Mijn carrière op de bühne is rond 1999 begonnen. Als puber mocht ik toen invallen bij de toneelclub van mijn moeder en raakte meteen verslaafd. Ondanks dat het met een studie, werk en gezin, soms lastig te combineren is.

In 2011 speelde ik een leuke rol in ‘Een Trouwring mag niet knellen’. Een bijzonder stuk, want zoon Alain kreeg hier zijn toneeldebuut (ik was toen zwanger).

Verder speelde ik rollen als een begrafenisondernemer, een tovenaarsmeisje, een nymfomane, een jonkvrouwe, een Feyenoordsupporter en – last but not least - een ‘Zwarte Dolly’.

In onze jubileumvoorstelling was ik een hopeloos verliefde jonge vrouw in huwbare leeftijd, en dat dan in Downton Abbey-tijden. Het werd een mooi huwelijk met een verrassende ontknoping.

 

Het leukste van toneelspelen is voor mij dat ik even iemand in een andere wereld ben. En als het publiek dat dan ook nog leuk vindt, dan is toneel een feestje!

In ons jubileumjaar (2018) zat ik in de jubileumcommissie. We organiseerden onder andere een spetterende after-party met zangeres Annemarie Boekelman. Veel bezoekers bleven na de voorstelling hangen om een dansje te wagen.

 

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de nieuwe voorstelling, tot dan!

Top
Ambachts TOneelSpel. ATOS!