Arwin Hordijk 

 

 


 

Ik woon in Alblasserdam en ben verliefd op Ronald. Ik ben Interior Designer van beroep bij een projectinrichter in Den Haag.

Acteren vind ik zo leuk, omdat je in de huid van een ander kruipt en dingen doet, die je anders nooit zou doen! Daarom werd ik lid van ATOS: een gezellige groep mensen die heel divers zijn. Tijdens het repeteren let ik met name op de timing van het spel, dit is essentieel bij komische stukken.


Naast het spelen van toneel, schrijf ik zelf ook kluchten, waarvan er inmiddels vier uitgegeven zijn. Ik kijk met veel plezier terug op "Oepsss... nu doe ik weer" (2014). Niet alleen omdat ik mijn eigen stuk tot leven zag komen, maar ook vanwege de rol die ik daarin speelde. Ik kon er goed mijn ei in kwijt.


Ik ben zeer vereerd dat ik het jubileumstuk mocht schrijven voor ATOS ter ere van het 40-jarig bestaan van de vereniging. Het is een kostuumstuk, dat zich afspeelt in 1918 en waarin (vrijwel) alle leden een rol hebben gekregen. Dat was nog niet eenvoudig met twintig leden. Het stuk is een ware uitdaging voor de spelers, de regie, de kostuum- en de decorploeg. Het is zo leuk om te zien dat de bedoelde grappen, woordspelingen en komische situaties uitpakken zoals ik die heb bedoeld.


Ook ik heb mijn dromen. Ik zou graag eens in een musical willen spelen of in een heel dramatisch stuk, zoals Anne Frank bijvoorbeeld. Dat zou voor mij een echte uitdaging zijn.

Wilt u meer over mij weten? Kom gezellig naar de voorstelling, tot dan!